Ääniateljee

Yksilöllistä laulunopetusta sekä ääniergonomia- ja esiintymiskoulutusta

Oletko aina halunnut laulaa, mutta et oikein tiedä, miten?

Väsyykö, katkeileeko, käheytyykö puheäänesi herkästi?

Onko lauluilosi kadoksissa, ja haluaisit löytää sen uudelleen?

Oletko saanut huonoa palautetta laulustasi?

Haluaisitko kehittää laulu- tai puheääntäsi ja -tekniikkaasi?

Haluaisitko löytää uuden kiinnostavan harrastuksen?

Jokainen voi kehittyä laulamisessa ammattitaitoisen opettajan ohjauksessa!

Jokainen terve ja soiva ääni on kaunis!

"Salla otti ennakkoluulottomasti hyvin nuoren tytön lauluopetukseen ja on aina ollut todella kannustava. Ujokin laulaja uskaltaa laulaa korkealta ja kovaa, kiitos Sallan. Paras lauluope!"

Olen valmistunut laulupedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta kesällä 2010 pääaineenani klassinen laulu. Olen päivittänyt aktiivisesti osaamistani ammattiopintojeni jälkeen sekä klassisen että pop/jazz-laulun (mm. Complete Vocal Technique) osalta.

Tarjolla opetusta Tuusulan Lahelassa ja Helsingin Metsälässä sekä Lauttasaaressa
yli 13 vuoden kokemuksella aloittelijoista (klassinen ja pop/jazz) aktiiviharrastajiin ja ammattiopiskelijoihin (klassinen). Yksilö-, duo- ja ryhmäopetuksena kaikenikäisille koululaisista senioreihin!

"Olet ehdottomasti paras lauluope, jonka olen tavannut. Vuosien varrella kokemusta on kertynyt noin kymmenestä opettajasta. Kaikilta olen jotain oppinut, mutta mukavinta on ollut sinun kanssasi. Osaat aina löytää jokaiselle oppilaalle oikeanlaisia harjoitteita. Keskityt oppilaaseesi täysin. Läsnäolosi on ainutlaatuinen. Olet oma ihana itsesi, rohkaiset ja kannustat. Sinusta välittyy se, että pidät opettamisesta, musiikista, ja ihmisistä. Äänialani on selvästi laajentunut, ja tekniikkani parantunut. Uskallan laulaa ja esiintyä bändin solistina! Laulan myös kuorossa."