Yksinlaulutunnit

Tehokkaimmin opit laulamaan yksilöopetuksessa!

Säännöllisen ohjauksen ja yksilöllisesti laaditun harjoitusohjelman avulla kehityt nopeasti sekä tekniikassa että ilmaisussa. Meillä jokaisella on omat vahvuutemme ja omat tärkeimmät kehityskohteemme. Etsin tarkasti juuri sinulle sopivat hengitys- ja ääniharjoitteet, ja voimme kirjata ne yhdessä ylös. Voit myös nauhoittaa tuntisi yksityiskäyttöön.

Harjoitusohjelman laatiminen kestää laulajasta riippuen 2-4 kertaa. Harjoitusohjelmaa päivitetään aina tarpeen mukaan.

Voit valita itse, mitä lauluja laulat. Opettaja antaa myös laulusuosituksia. Lauluäänesi kehittyessä huomaat, minkä tyylinen musiikki sopii juuri sinun äänellesi ja persoonallesi, joten ole rohkea ja kokeile monenlaista! On tärkeää, että pidät lauluista, joita harjoitat. Lauluinstrumentti on psykofyysinen kokonaisuus, joten epämieluisten laulujen laulaminen ei välttämättä tuota toivottua lopputulosta.

Yksinlaulutunteja Ääniateljeessa on saatavana monessa eri pituudessa. Voit valita tunnin pituuden kukkarosi mukaan, tai miettiä yhdessä opettajan kanssa, millainen laulutunnin pituus sopisi juuri sinun persoonallesi ja äänellesi.

VARAA NYT TUTUSTUMISTUNTI huippuedulliseen hintaan vain 50 € / 50 min (arvo 68 €)!

Tunnilla teen pienen haastattelun sekä kartoituksen siitä, mitä toiveita ja kehityskohteita sinulla on, ja millaiset harjoitteet sinua auttaisivat. Palvelun voit ostaa vain kerran. Jatkotunnit hinnaston mukaan.

Tutustumistunti ei sido sinua mihinkään, voit rauhassa miettiä, olenko juuri sinulle sopiva opettaja.

Yksinlaulutuntien hinnasto (Tuusula / Helsinki)

Uusi hinnasto löytyy tästä linkistä!

Ajankohtaisimmat tarjoukset, uutiset ja vinkit uutiskirjeellä! Tilaa tästä ilmainen ääniergonomia- ja äänenhuolto-opas ja liity näin listalle.

Seuraa myös vaihtuvia uutisia ja kampanjatarjouksia Facebookissa ja tykkää sivusta!

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %. Osamaksu 2-4 erässä neuvoteltavissa.