Minusta ja työstänipromo.jpg

Olen Salla Valkeapää, tuusulalainen alttolaulajatar, laulupedagogi, synnytysvalmentaja, doula, imetysohjaaja ja kätilöopiskelija. Olen kahden alan yrittäjä ja ammattilainen. Sydäntäni lähellä on ohjata ihmisiä kahdessa hyvin henkilökohtaisessa, mutta luonnollisessa asiassa: laulamisessa ja äänenkäytössä sekä synnyttämisessä ja vanhemmaksi tulemisessa.

Laulukouluni Ääniateljee tarjoaa asiantuntevaa ja yksilöllistä laulunopetusta sekä ääniergonomia- ja esiintymiskoulutusta yli 15 vuoden kokemuksella. Opetan kaikkia 6-100 -vuotiaita, aloittelijoita ja pidemmälle ehtineitä, kurssimuotoisesti ja yksilöopetuksena. Tulen mielelläni myös laulamaan häihin, syntymäpäiville, ristiäisiin/nimiäisiin tai hautajaisiin. Tutustu laulukouluuni TÄSTÄ ja tilaa ilmainen äänenhuolto-opas!

Doulapalveluni Fensalir tarjoaa yksilöllisesti ja monipuolisesti raskaus-, synnytys- ja perhedoulausta sekä synnytysvalmennusta, imetysohjausta, tarvikevuokrausta (mm. suosittu Elle TENS-laite) ja doulan vyöhyketerapeuttisia hierontahoitoja odottajille, synnyttäneille ja vauvoille. Minut voi myös palkata esiintymään vauvan ristiäisiin/nimiäisiin. Tulevaisuudessa Fensalir tarjoaa myös kätilöpalveluita. Tutustu doulapalveluihini TÄSTÄ!

Valmistuin laulupedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta kesällä 2010 opettajinani Seppo Ruohonen ja Matti Pelo, pääaineenani klassinen laulu. Opintojeni jälkeen olen täydentänyt opintojani yksityisesti mm. Monika Hauswalterin, Jenni Lättilän, Björn Blomqvistin ja Maria Lindberg Kransmon johdolla. Olen tutustunut yksityistunnein myös jazzlauluun sekä Complete Vocal Technique -metodiin. Tällä hetkellä opiskelen klassista laulua Marika Kivisen johdolla.

Opiskelin Helkä-synnytyslauluohjaajaksi 2016-2017 "Laulava doula" Asta Levyn johdolla sekä synnytysdoulaksi tammikuusta 2017 alkaen . Imetysohjaajaksi valmistuin toukokuussa 2017 Mammaen koulutuksesta. Kätilöopinnot aloitin tammikuussa 2017 Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Doulasertifikaattiopinnot aloitin toukokuussa 2018 Doulakassa. Olen opiskellut myös vyöhyketerapeuttista vauva- ja raskaushierontaa Elonaskelen koulutuksissa 2018 ja 2019.

Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voin olla avuksi juuri sinulle!