Salla Valkeapää

Altto - laulupedagogi - koulutettu hieroja - synnytyslauluvalmentaja

Salla Valkeapää on tuusulalainen alttolaulajatar, pitkän kokemuksen omaava laulunopettaja, koulutettu hieroja sekä doula ja synnytyslauluvalmentaja.

Laulupedagogi Salla Valkeapää työskentelee Tuusulassa omassa yrityksessään Ääniateljee. Salla on opettanut laulua jo yli 18 vuotta. Ääniateljeen omat sivut löydät tästä linkistä.

Salla Valkeapää on myös doula ja synnytyslauluvalmentaja, joka aloitti koulutetun hierojan opinnot tammikuussa 2021 Hierontakoulu Atlaksessa. Salla valmistui joulukuussa 2021.

Doulana ja hierojana Salla suuntaa palvelunsa ensisijaisesti äitien ja vauvojen huoltamiseen (raskaus- ja vauvahieronta) sekä synnytysvalmennukseen. Fensalir perhe- ja hyvinvointipalveluiden sivuston löydät tästä linkistä.

Koulutettuna hierojana Sallalla on suunnitelmissa myös luoda laulajille ja puhetyöläisille suunnattu koko kehon hoito. Salla tekee myös perinteistä klassista hierontaa ja fasciakäsittelyä. Ajan hierontaan/käsittelyyn voi varata Fensalirin ajanvarauksen kautta tai suoraan yhteydenottolomakkeella.