SoivaSinä! JOULU

Ihanin laulukurssi ikinä! Nyt sekä lähi- että etäopetuksena 5.12.2020 klo 13-16

Oletko jouluihminen?

Oletko joululauluihminen?

Takkuaako laulaminen?

Ujostuttaako sinua laulaa?

Käytkö kauneimmat joululaulut -tilaisuudessa vain kuiskaamassa tai aukomassa suutasi?

Haluaisitko laulaa joululaulusi vapautuneesti ja häpeämättä ilman, että se tuntuu hankalalta?

Haluaisitko vain tulla laulamaan porukassa kauneimpia joululauluja ja saamaan siinä sivussa oivallisia ja käyttökelpoisia äänenkäyttövinkkejä?

Tule mukaan Ääniateljeen SoivaSinä! JOULU -hyvän mielen laulukurssille Tuusulaan lauantaina 5.12.2020!

KURSSI SOPII KAIKILLE LAULUTAUSTAAN KATSOMATTA!

HUOM! KURSSIN LÄHIOPETUSPAIKAT OVAT TÄYNNÄ!

Kurssille voi osallistua myös etänä Zoom-ohjelman kautta. Paikkoja vielä hyvin jäljellä!

Olen Salla Valkeapää, tuusulalainen alttolaulajatar ja laulupedagogi. Olen opettanut laulua ja äänenkäyttöä jo yli 15 vuotta. Intohimonani on vapauttaa jokainen, erityinen ääni omalla yksilöllisellä väripaletillaan, toimimaan optimaalisesti, vaivattomasti ja yksilöllisesti!

Olen valmistunut Metropolia ammattikorkeakoulusta 2010 opettajinani Seppo Ruohonen ja Matti Pelo. Tämän jälkeen olen täydentänyt opintojani mm. Monika Hauswalterin, Jenni Lättilän, Anna Karlssonin ja Marika Kivisen johdolla. Olen tutustunut yksityistunnein myös mm. Complete Vocal Teqhnique -metodiin ja jazzlauluun. Tällä hetkellä laulunopettajanani toimii altto Vuokko Saariaho.

Jokainen voi kehittyä laulamisessa!

Jokainen terve ja soiva ääni on kaunis!

Laulua voi opiskella monella tavalla. Tärkeintä on muistaa, että laulamaan oppii laulamalla! Tutkimusten mukaan jokainen voi kehittyä laulamisessa. Kaikista ei tule Voice of Finland -voittajaa tai oopperatähteä, mutta ihan jokainen voi oppia ilmaisemaan itseään vaivattomammin ja soivemmin laulun kautta. Joskus vain tarvitaan ulkopuolisen ihmisen apua ja ohjausta!

Minulle tärkein ohjenuora opetuksessani on:

Hyvin laulaminen tuntuu hyvältä!

Laulukouluni Ääniateljee tarjoaa monipuolisesti laulunopetusta, äänivalmennusta ja äänenhuoltoa kaikenlaisten ihmisten tarpeisiin.

Tule nyt mukaan matalan kynnyksen laulukurssille laulamaan ihanimpia joululauluja!

Asiakaspalautteita laulukursseistani:

"Sain apua oikeaan hengitystekniikkaan sekä voimaa ääneen. Jäi kipinä laulamiseen!" -Nina, SoivaSinä! JOULU 2018

"Kurkkua ei puristanut, ääni tuli helpommin! Tosi taitava olet varioimaan ja löytämään tilanteeseen sopivat harjoitteet." -alkeiskurssilainen 2018

"Jännitti tulla, mutta oli ihana, miten porukka rentoutui nopeasti. Rentoutui siinä itsekin helpommin. Huomaa, että nautit työstäsi! Suosittelisin ehdottomasti kurssia muille!" -alkeiskurssilainen 2018

"Jo tämän lyhyen kurssin aikana löytyi ihan uusi syvyys ja sointi omaan ääneen." -Pilvi, jatkokurssilainen 2019

Seuraava kurssi

Jokelan musiikkileikkikoulu, Tuusula os. Töyrymäenkuja 32

Lauantaina 5.12. klo 13-16

Kurssin sisältö:

  • Tutustu äänenhuoltoon -sähköpostikurssi kurssiviikolla
  • Huolellinen äänenhuolto kurssin aluksi
  • Ihanimpien joululaulujen laulamista yhdessä
  • Vastauksia juuri sinun kysymyksiisi laulamisesta
  • Vinkkejä juuri sinun tarpeisiisi helpomman äänenkäytön löytymiseksi
  • Glögi- ja piparitarjoilun lähikurssilla
  • Mahdollisuus ostaa Ääniateljeen hyvinvointikaupan tuotteita (mm. fasciakampa, triggerpallo) alehintaan
  • Bonus, jonka paljastan tässä lähempänä kurssiajankohtaa!
  • Mukavat jatkotarjoukset, jos haluat jatkaa lauluopintojasi

Lähikurssi 72 € (loppuunmyyty)

Etäkurssi 69 € (hyvin tilaa)


Hinnat sis. alv. 24 %

FAQ - usein kysytyt kysymykset

1. Voinko tulla kurssille, vaikka en osaa laulaa?

Kaikki voivat kehittyä laulutaidossaan! Usein ihmiset yllättyvät siitä, kuinka helposti heidän laulutaitonsa paranevat jo muutamista vinkeistä. Tule siis rohkeasti mukaan nauttimaan joululauluista!

2. En halua laulaa muiden kuullen. Voinko silti tulla kurssille?

Kurssi ei sisällä lainkaan yksilöopetusta, vaan kaikki laulaminen tapahtuu ryhmässä. Kun kaikki laulavat yhtä aikaa, kukaan ei kuuntele toista! Isossa porukassa on helppo antautua laulun virran vietäväksi..! Hyvä vaihtoehto on myös osallistua etänä Zoom-ohjelman kautta. Silloin sinun ei tarvitse tulla paikalle lainkaan, voit olla täysin omassa rauhassasi. Etäkurssilla kamera ja mikki pidetään kiinni aina laulamisen aikana! Jos haluat, voit myös hoitaa kaiken keskustelunkin chatin välityksellä.

Rohkeasti siis kurssille laulamisesta ja joulun tunnelmasta nauttimaan, kutsu myös ystävät, sukulaiset ja työtoverit mukaan!

3. Olen harrastanut laulua jo pitkään. Onko kurssista minulle mitään hyötyä?

Myös aktiiviharrastaja voi tulla nauttimaan tästä kurssista! Kurssilla opiskellaan kevyesti kehon- ja äänenhuoltoa sekä lauluteknisiä ratkaisuja. Jokainen voi myös kysyä vinkkejä juuri omiin lauluhaasteisiinsa. Aina on mahdollista oppia jotain aivan uutta! Ja tärkein anti tällä kurssilla ovat luonnollisesti ihanat joululaulut.

4. Kuinka monta osanottajaa kurssille mahtuu?

Lähiopetukseen mahtuu 7 osallistujaa Koronatilanteen vuoksi. Lisään paikkamäärän kymmeneen, jos epidemia laantuu. Zoom-kurssille voi osallistua 20 oppilasta. Etäosallistujien määrä on rajattu siitä syystä, että pystyn vastaamaan jokaiselle vähintään yhteen kysymykseen.

5. Mitä jos sairastun enkä pääse kurssille?

Todella harmi juttu, jos sairastut! Voit siirtää osallistumisesi seuraavalle vastaavalle kurssille (mikäli kurssilla on tilaa) tai käyttää sitä osamaksuna jollekin toiselle kurssille (jos kurssilla on tilaa). Ääniateljee järjestää lähi- ja etäkursseja säännöllisesti.

6. Tarvitsenko erityisiä laitteita tai täytyykö minun ladata jokin ohjelma osallistuakseni etäkurssille?

Zoom-ohjelma toimii pääsääntöisesti hyvin ilman ladattua ohjelmaakin! Erityisen hyvin se aukeaa tietokoneella selaimeen. Ohjelman laatu on kuitenkin parempi jos lataat ohjelman etukäteen, ohjelma on maksuton. Jos osallistut iPadilla, kannattaa ladata ohjelma.

Jos haluat keskustella muiden kurssilaisten kanssa puhuen, sinulla kannattaa olla ulkoinen mikki liitettynä laitteeseesi. Saatat hyötyä myös kuulokkeista, jotta kuulet kurssin paremmin.

7. Kenen ei kannata tulla kurssille?

Jos et halua nauttia ihanien joululaulujen laulamisesta muiden joulua rakastavien ihmisten kanssa vapautuneemmalla ja soivemmalla äänellä, älä tule tälle kurssille, sillä tällä kurssilla taatusti pääset nauttimaan joululaulujen laulamisesta aivan uudella tavalla!